Marknad och kommunikation

loading...

Text&Tanke

Text&Tanke arbetar med marknadsfrågor och kommunikation och är en resurs för företag som behöver stöttning i att göra marknadsanalyser, ta fram marknadsplaner och kommunikationsplaner, skapa PR, skriva pressmeddelanden, formulera annonstexter och texter för nyhetsbrev, produktblad, kataloger, mässmaterial och webbsidor.
Marknadsföring och kommunikation går alltmer hand i hand i takt med tiden och tekniken.

Välkommen att hoppa på tåget

Häng med på resan mot flera kunder och riktigt nöjda kunder. Vi kan likna företaget Text&Tanke vid ett tåg, som tar sina kunder med på resan mot flera och nöjdare kunder. Beroende på vad ert företag har behov av så är ni välkomna att hoppa på vid den station ni står vid just nu och åka med så länge ni vill. Jag kan lova att det blir en spännande resa!

Vi ses på stationen!

Var vill ni hänga på? Osäkra på hur det går till? Behöver veta mera? Har kanske tänkt på att uppdatera hemsidan? Nyhetsbrev - hur ofta, vad ska det stå?
Ni hör kanske till dem som står och behöver en resurs på marknads- eller kommunikationsavdelningen - marknadsansvarig, produktchef/Brand Manager, skribent, kommunikatör, Copywriter, en driven projektledare? 
Ta kontakt och boka ett kostnadsfritt första möte genom att mejla. Ringa går också alldeles utmärkt på 070-2181230. 

Det här är Elisabeth Engström Andersen och det är jag som driver Text&Tanke. Jag står med båda föttrerna i myllan men kan få företag att flyga högt. Vill du veta mera om mig så rekommenderar jag att läsa under fliken Varma fakta.

Tjänster

Text&Tanke
- en del av E.A Group AB. Styrelsens säte Stockholm
kontakt@textochtanke.se
Tel. +46 (0)70 2181230